NEO Testimonials

Tilfredse NEO brugere har valgt at dele deres oplevelser med dig. På denne side, kan du se nogle af dem og høre deres historier efter deres NEO behandlinger.

Sonja Weinreich

Sonja har astma og har derfor besvær med at få vejret. Hun spiller golf og er så ked af, at hun ikke kan gå lige så langt som tidligere. Men nu har en lungetest hos lægen vist, at hendes lungekapacitet er blevet bedre. Og Sonja er ikke i tvivl om, hvad der er grunden til det.

Anders Tang Christensen

Anders har gigt i fødderne og det giver ham ulidelige smerter. Han kæmper også med en tinitus. Efter NEO behandlinger aftager smerterne i fødderne og tinitussen er nu til at leve med.

Lars Lloyd

Lars er mangeårig diabetiker, og døjer med de nervesmerter han oplever i benene.

Mette Nordahl

Mette arbejder med energi og meditation. Hun er ikke i tvivl om, hvad NEO kan gøre for os alle sammen.

*Dokumentation for faktabokse:
I oktober 2021 startede vi en 6-ugers undersøgelse af effekten ved ​​gentagne eksponeringer for NEO. Den blev gennemført af 54 deltagere. Hver deltager modtog 2 NEO-sessioner om ugen og gennemførte en standardiseret dansk sundhedsundersøgelse (SF-36) før, under og efter undersøgelsesperioden. Sundhedsundersøgelsen indeholdt spørgsmål om blandt andet energiniveau, smerter og overordnet velvære. Deltagerne blev bedt om at give en score for hvert spørgsmål, hvor scorerne typisk spænder fra dårligere til bedre med flere kategorier imellem. Den samlede database fra undersøgelsen gav os for første gang mulighed for at udføre statistiske analyser af effekten ved ​​gentagne NEO-eksponeringer på en gruppe individer.


BEMÆRK: En Neo session kan ikke erstatte lægelig behandling. Uanset om du anvender NEO, anbefaler vi at følge lægens råd under sygdom.
NEO er en dansk opfindelse, som via naturens energi har hjulpet over 2.000 mennesker med mange forskellige udfordringer og behov. Hvis du vælger at gå videre i vores univers skal du vide, at effekten af NEO og NEO produkter endnu ikke er videnskabeligt bevist. Derfor henviser vi til vores brugeres personlige oplevelser, så du selv kan vurdere om NEO også vil være noget for dig. Og derfor tilbyder vi altid 2 gratis prøvebehandlinger, så du selv kan mærke, hvordan det påvirker din krop.